cadoul mirilorEvenimente memorabileMarca stilului distins - Hotelurile Residence sunt hoteluri boutique de patru stele superior, membre ale Asociatiei Europene Exclusive Hotels, categoriile “Charm & Character” si “Luxury”. Hotelurile Residence reprezinta acel loc unic în care oamenii se intalnesc in momentele care le pot defini destinul, fie ca este vorba de un eveniment privat sau nasterea unei noi familii.


Nunti de vis

Pentru organizarea nuntii Dvs. vă oferim soluții personalizate și o echipă calificată, care vă va sta la dispoziție, pe tot parcursul procesului de planificare a evenimentului, astfel încât atât dumneavoastră, cât și invitații dumneavoastră să vă puteți bucura de acest moment important din viață.
În pachetele noastre de nuntă veți găsi băuturi și specialități culinare dintre cele mai rafinate, decoruri de calitate și cele mai elegante aranjamente florale. Indiferent de varianta pentru care veți opta, unul dintre coordonatorii noștri, specializați în astfel de evenimente, vă va ajuta să organizați totul până la cel mai mic detaliu.


Nu ezitati sa organizati pentru invitati petrecerea burlacilor sau a burlacitelor, intr-un cadru intim, cu jacuzzi, sauna si sampanie.

Vezi oferta

Un vis perfect realizat

Pentru o zi de neuitat pentru familie și prieteni, vom lucra împreună cu dvs. si vom crea un eveniment personalizat, presarat cu un amestec potrivit de glamour si distracție, condimentat cu meniuri alese si indulcit cu prajituri de casa.

pentru orice eveniment

Locațiile noastre oferă săli de restaurant, săli de bal și săli de recepție, potrivite evenimentului dvs, fie ca este vorba de aniversare, zi de nastere, onomastica, majorat sau banchet.


Vezi toate salile
X

Formular rezervare sala